Nazad

Pravila privatnosti

Facebook stranica Hrvatske zajednice županija (HZŽ)

Korištenjem bilo kojeg dijela Facebook stranice Hrvatske zajednice županija i svih njenih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Facebook stranice Hrvatske zajednice županija ili bilo kojeg njenog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio Facebook stranice HZŽ ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

FACEBOOK STRANICA HRVATSKE ZAJEDNICE GRADOVA I ŽUPANIJA

Stranica Hrvatske zajednice županija posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja stranice HZŽ-a. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje stranice HZŽ ukoliko ne krše pravila korištenja. Stranica HZŽ-a sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Stranica HZŽ-a sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje stranice Hrvatske zajednice županija koriste se na vlastitu odgovornost i HZŽ-a ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup stranici HZŽ-a i svim njenim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA

Hrvatska zajednica županija polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava stranice Hrvatske zajednice županija i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava (HZŽ, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ako smatrate da je stranica Hrvatske zajednice županija povrijedila Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Stranica Hrvatske zajednice županija sadržava linkove na web stranice izvan vlastite. HZŽ linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan stranice.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Hrvatska zajednica županija štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. HZŽ se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. HZŽ može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala ili podatke unesene u postupku registracije. HZŽ se obavezuje da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka. HZŽ se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika Facebook stranice, osim u slučaju teškog kršenja pravila stranice ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

PONAŠANJE NA STRANICI

Korištenjem Facebook stranice korisnik se obvezuje da će slati i primati materijali koji su zakoniti i odgovarajući pojedinom servisu. Korisnik se obvezuje da neće:

PORUKE STRANICE HZŽ I SPONZORA

Hrvatska zajednica županija može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti stranice HZŽ-a.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

HZŽ zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama HZŽ može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na Facebook stranici. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na stranici Hrvatske zajednice županija smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.